Jakten på løpingens hemmelighet

En helt fantastisk bok

Den originale versjonen, men finnes også på norsk- i nesten alle bokhandlere i Norge.

Jeg elsker å lese bøker om trening, løp, ekspedisjoner og ekstreme utfordringer, men skal du kjøpe bare èn bok blant mylderet av bøker, må du kjøpe den beste; og det er uten tvil "Født til å løpe" av Christopher McDougall.

Hvorfor løper vi? Det er utgangspunktet til den amerikanske journalisten Christopher McDougall. I jakten på svaret oppsøker han glohete canyoner, utilgjengelige fjelltopper, savanner og maratonløyper. Han møter den myteomspunne løperen Caballo Blanco og løperstammen tarahumaraene i Mexico.

Jeg synes boken var så bra, at jeg nesten ikke kunne vente til jeg hadde tid til å lese den. Den var utrolig bra skrevet, akkurat som en spennende roman- i tillegg til å belyse løping på en hel ny måte. Jeg ble utrolig motivert til å løpe av å lese den- og jeg føler vel at jeg også har funnet frem tilbake til noe av gleden ved å løpe. Løping er fantastisk og en livsstil, og det er noe denne boken har et sterkt fokus på.

Som nordmann kan man bli lett overkjørt av resultatpress, Birkentider og utstyrskarusellen, som mange her i landet lar seg lure av. Mitt råd er å lese denne boken, for å finne tilbake til hvorfor du løper, og ikke minst den enorme gleden man opplever ved å løpe gjennom et helt liv.

Løp og kjøp!

 

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE