Fra middels til bedre

En bekjennelse om svette, slit og tårer

Oslo marathon 2013

Jeg driver altså med triathlon, noe jeg har holdt på med i ca 6 år. Jeg sykler, løper og svømmer. Men jeg er ikke noe supertalent med en lang proffkarriere bak meg. Jeg er bare en alenemamma, som trener det jeg får tid til, og jeg er med på konkurranser mest for gøy. Og jeg deltar gjerne i arrangementer som er litt for lange og harde for meg, sånn at jeg har noe å strekke meg etter…Har alltid sagt til meg selv at jeg aldri skal bli fanatiker når det gjelder trening. Det er ekstremt viktig å ikke la treningen gå foran familie og hyggelig samvær med venner. Men, så har jeg allikevel kommet til et punkt, der jeg ønsker å bli bedre. For jeg har merket at med mer trening så løper jeg fortere, sykler jeg raskere og svømmer bassenglengdene fortere enn noen gang…Og det, det er moro det. Trening fungerer.

Målet for 2017 er Coastman og Challenge Championship i Slovakia.

Jeg er allerede godt i gang med trening, og jeg skal løpe min marathon nr 36 i februar:) Nr. 38 blir London marathon! Jeg sykler i Bergen CK, hvor jeg er trener for de alle yngste i klubben, verdens fineste gjeng i alderen 10-12 år. Jeg er også medlem i BTC. Alle barna mine sykler og driver med triathlon, noe som gjør det litt enklere å drive med min egen trening. Ikke bare er de aktive selv, men de forstår litt av hvorfor jeg gjør dette- og vi deler gleden ved å være ute og trene.

Og nå vil jeg altså bli bedre…helt siden jeg løp min første marathon for ca 4 år siden, har jeg stadig blitt litt mer komfortabel med de lange distansene. Man legger ikke merke til det fra dag til dag, men når jeg ser tilbake, ser jeg jo at jeg har blitt en bedre løper, bedre syklist og en som svømmer helt greit. Jeg har til og med avansert til ultraløp.  Ingenting er umulig. I hvertfall ikke for meg...

MEN; Jeg har mye forbedringspotensiale:) jeg kan trene mer, bli lettere og få en ny, bedre og mer riktig sykkel(tempo med riktig kassett). Planen må være mer konkret for 2017. Jeg må i store linjer ha flere lange sykkeløkter, jobbe med crawlingen, og jeg bør ha minst tre økter i uken i bassenget,i tillegg til å ha en mer spesifikk løpeplan...hørt det før?

Men, det viktigste er at du gjør noe!

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE